Home > Hírek, események - Mezőtúri programok > Eseményajánló > Túri Fullánk Nemzetközi Sport és Életmód fesztivál 2019

Túri Fullánk Nemzetközi Sport és Életmód fesztivál 2019

Már nem csak vízilabda, hanem sport és életmód! És hogy miért? Már tavaly is megfigyeltük, hogy nem csak a vízipóló érdekel titeket: a szakmai előadásaink átfogóan foglalkoztak a sporttal és az életmóddal, interaktív programjaink közül a Life Fitness spinningje volt a legnépszerűbb, és a kiállítóink között az életmóddal kapcsolatos szolgáltatások is kelendőek voltak. Így aztán idén színesítjük a palettát, és még inkább olyan programsorozatot állítunk össze nektek, ahol megtaláljátok a szájízeteknek valót. És ha már szájíz, idén a GASZTRONÓMIAI SARKUNK és kibővül: minőségi pálinkák, koktélköltemények, streetfood-műremekek várnak majd titeket 2019. augusztus 14-18. között Városi Strandfürdőben.

A Túri Fullánk Nemzetközi Sport és Életmód fesztivál idén második alkalommal pezsdíti fel Mezőtúr városát; augusztus 14 és 18 között. A rendezvénynek Mezőtúr Város Strandfürdője biztosít egyedi hangulatú helyszínt, ahol minden korosztály megtalálhatja a kikapcsolódást jelentő programot. A fesztivál másik nívós helyszíne pedig a festői környezetű Hercegasszony Birtokon várja a sportkedvelő közönséget, ahol a Holt-Körösben kialakított nem mindennapi vízilabda pályán zajlanak majd a mérkőzések. A rendezvény hagyományai a Faragó Tamás nevével fémjelzett Rose vízilabda kupára nyúlik vissza.

A túri Fesztivál 3 pillére épül, melyek garantálják a nem mindennapi hangulatot a kilátogatók számára.

A rendezvény alappillér a sporté, hiszen ebben az évben a közel 50 vízilabda csapat (neves hazai klubok mellett idén is szép számmal köszönthetünk külföldi versenyzőket is) mellett strand futball és strand kézilabda torna is megrendezésre kerül.

A sport mellett neves szakmai előadók, olimpiai bajnok sportolók tartanak felejthetetlen élménybeszámolókat, szakmai előadásokat.

Az interaktív prezentációk mellett egy Expo keretein belül szakmai kiállítók is teret kapnak a fesztiválon, akik által még jobban tudatosíthatjuk az egészséges életmódba sorolandó ételeket, italokat, vitaminokat és egyéb preventív fortélyokat.

Egy nyári fesztivál nem is lenne igazi élő zene és hűsítők nélkül. A négy napos Túri Fullánk Sport és Életmód fesztivál a szakmai programokon túl 2 színpadon, 2 zenei stílussal szórakoztatja majd a résztvevő közönséget. A nem hétköznapi eseményt kulináris élményforrások is színesítik.

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak kis a jóból. Számukra a szervezők óriási légvárral, paintball pályával, kosárlabda pályával, népi játékokkal és a nyári hőségben kihagyhatatlan strandmedencékkel biztosítják a kikapcsolódást. Augusztus 14-18-ig a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást a mezőtúri strand területén.

Augusztus – Mezőtúr – Túri Fullánk Fesztivál – TÖBB MINT SPORT!

Forrás: Sajtóanyag

Bővebb információk: http://turifullankkupa.hu

Olvasásra ajánljuk