Home > East Fest

East Fest Mezőtúr  2022 (július 26 – 31.)

bővebb információ

East Fest Mezőtúr 2020

Kedves Fesztiválozók! Kedves East Fest Család!

Mint ahogy azt bizonyára már sokan hallottátok, a magyar kormány múlt csütörtökön nyilvánosságra hozott döntése értelmében 2020. augusztus 15-ig nem valósulhat meg 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri tömegrendezvény Magyarországon. Így az East Fest megtartása is kérdésessé vált.

Tudjuk, hogy csütörtök óta rengetegen vártátok az East Fest hivatalos állásfoglalását a fenti témában. Mi azonban úgy gondoltuk, hogy a kapkodás helyett érdemes még néhány napot rászánni a lehetőségeink alapos átgondolására, illetve minden lehetséges fórumon utánajárni annak, hogy akár kompromisszumokkal, de megvalósulhat-e az East Fest 2020-ban.

Az érdekképviselettel folytatott egyeztetés alapján mára vált teljes mértékben egyértelművé számunkra az, hogy jelen állás szerint semmi esély a korlátozások augusztus 15. előtti enyhítésére. Így az eredetileg tervezett időpontban még egyfajta „csökkentett üzemmódban” sem lenne megtartható hasonló rendezvény.

Sokan felvetettétek az fesztivál későnyári vagy őszi időpontra történő eltolásának a lehetőségét, ezért mi is számba vettük ezt az opciót is. Ezen a téren még a csapatunkon belül is megoszlottak a vélemények, de gyorsan be kellett látnunk a következőket:
1. Nem tudhatjuk, hogy augusztus 15. után biztosan megvalósulhatnak-e tömegrendezvények Magyarországon.
2. Nem szeretnénk, ha az East Fest megrendezése esetlegesen növelné a járványügyi kockázatot Mezőtúron és a környékén.
3. Amennyiben augusztus 15. után tarthatók lesznek hasonló rendezvények, hatalmas fesztiváldömping várható, amiben nem biztos, hogy szeretnénk részt venni.

A fentiek tükrében sajnos be kell látnunk azt, hogy felelősséggel nem rendezhető meg az East Fest 2020-ban.

Az elővételben megvásárolt bérletekkel kapcsolatban két fontos információt szeretnénk megosztani veletek:
1. Elővételes bérletetek természetesen érvényes lesz a 2021-es East Festre is, így érdemes azt megtartanotok.
2. Ezúton is szeretnénk kiemelten felhívni a figyelmeteket, hogy bármely elővételes East Fest bérlet kezelési költség nélkül visszaváltható 2020. augusztus 1-ig a következő módon:
– Ha Mezőtúron az Ibusz Irodában, vagy az Erőd Klubban vásároltál, akkor június 1. után az Erőd Klubban tudod bérletedet visszaváltani nyitva tartási időn belül.
– A TEX hálózatán keresztül vásárolt bérletek visszaváltásával kapcsolatban írj az info@tex.hu email címre.

Nehéz szavakat találnunk arra, mit érzünk most. Egy dolog egészen biztos: ez a nyár egészen más lesz nélkületek! 😞😞😞

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Találkozunk 2021-ben!


East Fest Mezőtúr 2019

2019. július 23 – 27.

5400 Mezőtúr, Fekete István út 1., Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda

Legyen az East Fest 2019-ban számodra is egy IGAZI NYARALÁS! Gyönyörű, árnyékos liget tele több évtizedes fákkal. Hatalmas, zöld, füves terek. Tiszta, gondozott, barátságos, retró strand. A környezet már önmagában rabul ejti a látogatót… Ehhez jön a magyar könnyűzenei élet krémje, a kimagasló minőségű színpadtechnika, a fesztivál idejére Mezőtúrra költöző, sajátos hangulatú építmények sokasága és a már-már meghökkentően alacsony árak. Talán így lehetne a legjobban leírni Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő rendezvényét, az East Festet. 2019-ban is várunk szeretettel Mezőtúron.

East Fest weboldala

 


Cikkek, információk 2019.

EastFest 2019.

Több ezer embert vonzott a Mezőtúri Strandfürdő gyönyörű, parkos környezetében megrendezett East Fest első napja július 23-án. A fesztiválon az esti koncertek előtt, napközben sem unatkozik az ember, hiszen a strandolás mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a hetet. A keddi estéről hoztunk egy kis videót is, melyből mindenki láthatja, milyen király a bulihangulat a fesztiválon:
forrás: szoljon.hu -
East Fest - Mezőtúr,
2019. július 23 - 28.
Mezőtúron egy hatalmas árnyékos ligetben kerül megrendezésre az East Fest ahol rertro strand és természetesen teljes programkavalkád várja az érkezőket. A magyar könnyűzenei élet neves előadói szórakoztatják az érdeklődőket.
A fesztiválra napi jegyet vagy bérletet is lehet vásárolni. A helyszínen több sátor is felállításra kerül és minden nap több koncertet is adnak a fellépő együttesek, énekesek. Az érkezőknek egy dolguk lesz, eldönteni, hogy éppen melyik koncerten vegyenek részt és egyenek-igyanak kedvük szerint. A mezőtúri programra a családokat is várják a szervezők, hiszen a zenei programok mellett számtalan egyéb kiegészítő programot is szerveznek. A cél, hogy minden érkező kellemesen töltse el szabadidejét az árnyékos és hangulatos ligetben.

Cikkek, információk 2018.

EastFest 2018.

East Fest Sport 2018 Sportolj Te is Magyarország egyik legsportosabb fesztiválján!  2018. július 24.–július 29. ► Idén is számtalan bajnokságon indulhattok el az értékes nyereményekért, illetve egész nap lehetőségetek van különféle sportágak kipróbálására is. ► A bajnokságokra a nevezés díjtalan! ► Nevezni a helyszínen tudtok majd július 24. 12 órától a Civil Falu sport sátrában. ► BORSODI KUPA STREETBALL (CSÜTÖRTÖK 10:00-16:00) STRANDLABDARÚGÁS (SZOMBAT 10:00-17:00) STRANDRÖPLABDA (PÉNTEK 10:00-17:00) STRANDVÍZILABDA (PÉNTEK 10:00-17:00) STRANDKÉZILABDA (SZERDA 11:00-17:00) TEQBALL (PÉNTEK-SZOMBAT 12:00-16:00) SZKANDER (PÉNTEK-SZOMBAT 14:00-18:00) SNOOKBALL (CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK 12:00-15:00) ► EAST FEST KUPA POKER (PÉNTEK-SZOMBAT 12:00-17:00) SÖRPONG (PÉNTEK-SZOMBAT 14:00-18:00) KŐ-PAPÍR-OLLÓ (SZOMBAT 14:00-16:00) ► További sportolási lehetőségek: Slackline Paintball és katonai akadálypálya Pole-fitness Street workout Vízitorna Asztalitenisz További részletek hamarosan!
Jöjjön akkor az East Fest program napi bontása néhány meglepetés névvel! 2018-ban még rátettünk néhány lapáttal és büszkén jelentjük, hogy minden eddigi évnél messze erősebb zenei felhozatallal jelentkezünk.  Már most szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy hatalmas az érdeklődés! Ha nem szeretnél lemaradni, mielőbb szerezd be a bérleted. East Fest Mezőtúr 2018
 Időpont: július 24-28. 

Az elmúlt év nagy sikere után, idén ismét már kedden elindul az őrület, és akár öt napon keresztül, egészen vasárnap délig tarthat a mezőtúri nyaralás.

Idén is a jól megszokott helyszínen, a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhattok a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival. Természetesen napközben sem kell unatkozni, hiszen a strand mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a bulit megelőző órákat.

A hazai előadókat tekintve országos szinten is az egyik legerősebb programot felvonultató East Fest idén rengeteg olyan fellépővel jelentkezik, akik most teszik először tiszteletüket a fesztiválon. A hazai előadók mellett pedig egy külföldi sztárvendég is tiszteletét fogja tenni a fesztiválon.

A minden eddiginél erősebb program ellenére mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások árai igencsak baráti szinten maradnak 2018-ban is. Ez azt jelenti, hogy egy korsó sör még mindig 400 forint alatti áron lesz kapható és azt a jó szokásunkat is szeretnénk megtartani idén is, hogy a fesztivál területén belül, tartalmas, jó minőségű ételeket kaphassatok akár 1000 Ft alatti áron is. A fesztivál bérlet továbbra is magában foglalja az ingyenes strandhasználatot és kempingezést is! Szóval irány Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő fesztiválja👉EASTFEST, Mezőtúr, július 24-28.

EastFest 2017Egyfajta XXI. századi meseként is felfogható a mezőtúri East Fest eddigi története: Az alföldi kisvárosban megrendezett fesztivál, ami mindössze hat év leforgása alatt az ország legnagyobb könnyűzenei fesztiváljai közé emelkedett. A rendezvény, amit a látogatók évről évre közösen építgetnek a szervezőkkel, és így ők is részeseivé válnak az East Fest sikertörténetének.

Méghozzá évről évre egyre többen! Hiszen a 2012-ben még mindössze ötezer fesztiválozót számláló rendezvény 2017-ben már átlépte az ötvenezres látogatószámot. Szinte példátlan, hogy egy fesztiválnak önszerveződő rajongói klubja alakuljon. Az East Fest ilyen rajongói klubokkal is büszkélkedhet, melyek közül a legnagyobb, az „East Fest Mezőtúr Aranyköpések” elnevezésű, több mint 8000 (!) taggal rendelkezik.

Visszatekintő 2018


Visszatekintő 2017