Home > East Fest

East Fest Mezőtúr 2019

2019. július 23 – 27.

5400 Mezőtúr, Fekete István út 1., Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda

Legyen az East Fest 2019-ban számodra is egy IGAZI NYARALÁS! Gyönyörű, árnyékos liget tele több évtizedes fákkal. Hatalmas, zöld, füves terek. Tiszta, gondozott, barátságos, retró strand. A környezet már önmagában rabul ejti a látogatót… Ehhez jön a magyar könnyűzenei élet krémje, a kimagasló minőségű színpadtechnika, a fesztivál idejére Mezőtúrra költöző, sajátos hangulatú építmények sokasága és a már-már meghökkentően alacsony árak. Talán így lehetne a legjobban leírni Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő rendezvényét, az East Festet. 2019-ban is várunk szeretettel Mezőtúron.

East Fest weboldala

 


Cikkek, információk 2019.

EastFest 2019.

Több ezer embert vonzott a Mezőtúri Strandfürdő gyönyörű, parkos környezetében megrendezett East Fest első napja július 23-án. A fesztiválon az esti koncertek előtt, napközben sem unatkozik az ember, hiszen a strandolás mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a hetet. A keddi estéről hoztunk egy kis videót is, melyből mindenki láthatja, milyen király a bulihangulat a fesztiválon:
forrás: szoljon.hu -
East Fest - Mezőtúr,
2019. július 23 - 28.
Mezőtúron egy hatalmas árnyékos ligetben kerül megrendezésre az East Fest ahol rertro strand és természetesen teljes programkavalkád várja az érkezőket. A magyar könnyűzenei élet neves előadói szórakoztatják az érdeklődőket.
A fesztiválra napi jegyet vagy bérletet is lehet vásárolni. A helyszínen több sátor is felállításra kerül és minden nap több koncertet is adnak a fellépő együttesek, énekesek. Az érkezőknek egy dolguk lesz, eldönteni, hogy éppen melyik koncerten vegyenek részt és egyenek-igyanak kedvük szerint. A mezőtúri programra a családokat is várják a szervezők, hiszen a zenei programok mellett számtalan egyéb kiegészítő programot is szerveznek. A cél, hogy minden érkező kellemesen töltse el szabadidejét az árnyékos és hangulatos ligetben.

Cikkek, információk 2018.

EastFest 2018.

East Fest Sport 2018 Sportolj Te is Magyarország egyik legsportosabb fesztiválján!  2018. július 24.–július 29. ► Idén is számtalan bajnokságon indulhattok el az értékes nyereményekért, illetve egész nap lehetőségetek van különféle sportágak kipróbálására is. ► A bajnokságokra a nevezés díjtalan! ► Nevezni a helyszínen tudtok majd július 24. 12 órától a Civil Falu sport sátrában. ► BORSODI KUPA STREETBALL (CSÜTÖRTÖK 10:00-16:00) STRANDLABDARÚGÁS (SZOMBAT 10:00-17:00) STRANDRÖPLABDA (PÉNTEK 10:00-17:00) STRANDVÍZILABDA (PÉNTEK 10:00-17:00) STRANDKÉZILABDA (SZERDA 11:00-17:00) TEQBALL (PÉNTEK-SZOMBAT 12:00-16:00) SZKANDER (PÉNTEK-SZOMBAT 14:00-18:00) SNOOKBALL (CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK 12:00-15:00) ► EAST FEST KUPA POKER (PÉNTEK-SZOMBAT 12:00-17:00) SÖRPONG (PÉNTEK-SZOMBAT 14:00-18:00) KŐ-PAPÍR-OLLÓ (SZOMBAT 14:00-16:00) ► További sportolási lehetőségek: Slackline Paintball és katonai akadálypálya Pole-fitness Street workout Vízitorna Asztalitenisz További részletek hamarosan!
Jöjjön akkor az East Fest program napi bontása néhány meglepetés névvel! 2018-ban még rátettünk néhány lapáttal és büszkén jelentjük, hogy minden eddigi évnél messze erősebb zenei felhozatallal jelentkezünk.  Már most szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy hatalmas az érdeklődés! Ha nem szeretnél lemaradni, mielőbb szerezd be a bérleted. East Fest Mezőtúr 2018
 Időpont: július 24-28. 

Az elmúlt év nagy sikere után, idén ismét már kedden elindul az őrület, és akár öt napon keresztül, egészen vasárnap délig tarthat a mezőtúri nyaralás.

Idén is a jól megszokott helyszínen, a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhattok a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival. Természetesen napközben sem kell unatkozni, hiszen a strand mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a bulit megelőző órákat.

A hazai előadókat tekintve országos szinten is az egyik legerősebb programot felvonultató East Fest idén rengeteg olyan fellépővel jelentkezik, akik most teszik először tiszteletüket a fesztiválon. A hazai előadók mellett pedig egy külföldi sztárvendég is tiszteletét fogja tenni a fesztiválon.

A minden eddiginél erősebb program ellenére mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások árai igencsak baráti szinten maradnak 2018-ban is. Ez azt jelenti, hogy egy korsó sör még mindig 400 forint alatti áron lesz kapható és azt a jó szokásunkat is szeretnénk megtartani idén is, hogy a fesztivál területén belül, tartalmas, jó minőségű ételeket kaphassatok akár 1000 Ft alatti áron is. A fesztivál bérlet továbbra is magában foglalja az ingyenes strandhasználatot és kempingezést is! Szóval irány Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő fesztiválja👉EASTFEST, Mezőtúr, július 24-28.

EastFest 2017Egyfajta XXI. századi meseként is felfogható a mezőtúri East Fest eddigi története: Az alföldi kisvárosban megrendezett fesztivál, ami mindössze hat év leforgása alatt az ország legnagyobb könnyűzenei fesztiváljai közé emelkedett. A rendezvény, amit a látogatók évről évre közösen építgetnek a szervezőkkel, és így ők is részeseivé válnak az East Fest sikertörténetének.

Méghozzá évről évre egyre többen! Hiszen a 2012-ben még mindössze ötezer fesztiválozót számláló rendezvény 2017-ben már átlépte az ötvenezres látogatószámot. Szinte példátlan, hogy egy fesztiválnak önszerveződő rajongói klubja alakuljon. Az East Fest ilyen rajongói klubokkal is büszkélkedhet, melyek közül a legnagyobb, az „East Fest Mezőtúr Aranyköpések” elnevezésű, több mint 8000 (!) taggal rendelkezik.

Visszatekintő 2018


Visszatekintő 2017